Csatornavizsgáló kamera

Termék leírása

Partnereink régóta foglalkoznak kamerák gyártásával, termékeik Európa több országában köztük nálunk is megtalálhatóak.

A Ritec berudalós színes csatornavizsgáló TV kamerarendszerek közül:

Az RI 2325 SLC berudalós kamera táskába beépítve 10 méter kábellel a kis átmérőjű 25-125mm házi bekötések vizsgálatára alkalmas.

A nagyobb vezetékek DN100-300 mm vizsgálatához az RI 75120 SKS RA vagy az RI 4050 RA rendszereket ajánljuk 50 méter kábellel , szabvány vagy forgó kamerafejjel.

Mindkét rendszert rozsdamentes vízálló csörlővel, cserélhető kamerafejjel, video kimenettel szállítjuk.

Az autóba beépíthető univerzális rendszer a vezérlőegységből, traktorból, kábelcsörlőből 80 méter kábellel, vagy opcióban motoros kábelcsörlőből 250 méter kábellel, és forgófejes kamerából áll, amely többféle opcióval kiegészíthető.

első fokozat: DN 100-1200mm
második fokozat: DN 100-500mm
harmadik fokozat: DN150-1200mm


ibos - REVI 250

Hordozható színes kamerarendszer házi bekötések vizsgálatához. DN50-DN300 mm átmérőben. Berudaló kamera erősített kábellel, tisztítás, hibaelhárítás előtti és utáni csatornavizsgálathoz. A rendszer biztonsági fékkel ellátott csörlőből áll, 50 méter kevlár erősítésű cserélhető kábellel szerelve. A rozsdamentes acél kamerafej fixen csatlakozik a kábelhez. A színes Panasonic optika vízszintjelzővel és integrált világítással 36 LED-es diódával rendelkezik.

SD vezérlő egységgel
Védőüveggel ellátott és a doboz tetejébe épített LCDmonitor. Beépített SD kártya. Billentyűzet a feliratozáshoz, LED szabályozás, BE/KI input, visszaállítható méterszámláló, szövegszerkesztő, dátum-és idő beállítás.

PC vezérlő egységgel
Védőüveggel ellátott és a doboz tetejébe épített LCD monitor. Beépített PC a vizsgálathoz és a vizsgálat rögzítéséhez, jegyzőkönyv és fotónyomtatás, átjátszás CD/DVD-re. A vezérlő egység felszereltsége: billentyűzet a feliratozáshoz, BE/KI input, visszaállítható méterszámláló, szövegszerkesztő, dátum-és időbeállítás.

REVI önjáró csatorna vizsgáló kamera rendszerek DN 100-1200mm átmérők vizsgálatához, 3 mérfetezésben
számítógépes központi vezérléssel,
önjáró traktorral,
forgó kamerafejjel,
beépített lejtésmérővel,
opcióban rendelhető:
ovalitásmérő
jegyzőkönyv készítő szoftwer